Praktische informatie

Goed voorbereid op vakantie naar Zoutelande

Strandhotel Zoutelande is gelegen onder aan de dijk in Zoutelande. Hier staat u letterlijk binnen 2 minuten met uw voeten in het zand.

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Huisdieren

Ook uw hond is welkom bij Strandhotel Zoutelande! U betaalt € 19,50 per nacht. Honden overnachten in de kamers op de begane grond (of 1e verdieping), waarbij er één hond per kamer is toegestaan. Ook zijn er nog een aantal regels verbonden aan het meenemen van uw trouwe viervoeter.

- Honden zijn van 7:00 tot 11:00 uur niet toegestaan in het restaurant i.v.m. het ontbijt wat dan wordt geserveerd. Gaat u de hond uitlaten, dan kan dit via de achter uitgang.

- Honden mogen niet plaatsnemen op de hotelbedden en meubels.

- Het is niet toegestaan om de hond onbeheerd achter te laten in de hotelkamer, als u zelf het hotel verlaat.

- Voor beschadigingen aan het interieur wordt de eigenaar van de hond aansprakelijk gesteld voor de herstelkosten.

- Honden dienen droog en schoon te zijn alvorens het betreden van het hotel.

Honden zijn alleen op aanvraag toegestaan in een aantal van onze (Budget) Tweepersoonskamers of Tweepersoonskamers met Terras. Helaas is er geen mogelijkheid om uw huisdier mee te nemen in de éénpersoonkamers.

Tijdens uw verblijf

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur op uw kamer terecht.
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 11:00 uur uit te checken.
De verblijfsbelasting bedraagt € 2,10 per persoon per nacht.

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Ontbijt

Het ontbijt wordt iedere dag verzorgt in buffetvorm in ons restaurant van 08:30 tot 11:00 uur.

SYZ 05 20 Sea You Zeeland 02 11 Sea You Zeeland 02 58

Groepen en kinderen

Onze kamers zijn geschikt voor één of twee personen. Op de meeste kamers is het mogelijk een extra bed te laten plaatsen. U kunt dit bij uw reservering als “extra” direct aangeven en reserveren.
Ook het plaatsen van een babybed is mogelijk op aanvraag. Uiteraard kunt u deze ook zelf meenemen.

Receptie

Van 8:00 tot 17:00 uur staan onze receptiecollega’s voor u klaar! Heeft u een vraag, opmerking of bent u iets vergeten? Wij regelen het voor u!
Uiteraard zijn we ook binnen de receptiediensten telefonisch bereikbaar: + 31 (0) 118 562 040. Hierna en 's nachts zijn wij in geval van spoed bereikbaar op een noodnummer.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u eveneens terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Laat een review achter op Google!

Dineren

U bent van harte welkom in onze Bistro 't Zoute. Meer informatie vindt u hier.

Parkeren

In Zoutelande is het in de periode van 1 maart tot 31 oktober overal betaald parkeren. Indien u reserveert bij Strandhotel Zoutelande krijgt u een parkeervergunning voor ZONE 3 in Zoutelande. U kunt op dag van aankomst 13:00 tot dag van vertrek 12:00 geparkeerd blijven. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Wanneer u incheckt zullen onze collega's aan de receptie u om uw kenteken vragen, ze zullen u ook direct uitleggen waar u de auto het beste kunt parkeren.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in Strandhotel Zoutelande en dat u heeft genoten van Zoutelande en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@strandhotelzoutelande.nl.

Zeayou Zeeland