New Years Eve Experience

Een schitterend begin van 2024!

Welkom het nieuwe jaar in volle rust en ontspanning met ons speciale arrangement, waarbij de ongedwongen sfeer en hartelijkheid van Strandhotel Zoutelande u omringen. Een heerlijke manier om de start van het nieuwe jaar te vieren.

SYZ 05 FULLSIZE 213 Wout vanacker l4 HB Yk U Rqv E unsplash Sea You Zeeland 02 13 Sea You Zeeland 02 36

Eenvoudig genieten

Bij Bistro 't Zoute, waar de keuken wordt geregisseerd met passie en toewijding, worden gerechten gekookt die puur en eenvoudig zijn, maar boordevol smaak. Een knus 3-gangen diner in Bistro 't Zoute, met een speciale nadruk op verse ingrediënten en lokale producten, belooft elke gang een viering van eenvoud, puurheid en overheerlijke smaken. Alles om uw avond extra speciaal te maken!

Ontspannen Ochtend

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt. En op nieuwjaarsdag? Geen stress. We serveren het ontbijt een beetje later, zodat u van een lange, rustige ochtend in bed kunt genieten. En uitchecken? Dat kan zonder haast, tot de middag.

Op verkenning of een duik

De invulling van je verblijf? Die kies je helemaal zelf. Maak een frisse strandwandeling, waarbij je de nieuwjaarsdag wellicht inluidt met de traditionele Nieuwjaarsduik. Verken de pittoreske straatjes van het nabijgelegen Middelburg, of huur een fiets voor een ontdekkingstocht door de schitterende Zeeuwse omgeving.

New Years Eve Experience is inclusief:

  • 1 x fles Cava - bij aankomst op de kamer
  • 2 of meer overnachting(en) inclusief ontbij
  • 1 x 3-gangen keuzediner op 31 december*
    * Het restaurant en de bar sluiten op 31 december na het diner. Er is geen (mid)night programma in het hotel.
  • Winterse cocktail (of mocktail) bij aanvang diner
  • Uitchecken tot 12:00 uur op 1 januari*
    * Wilt u toch nog iets langer nagenieten van 2023 en het jaar 2024 echt uitgerust beginnen? U kunt op 1 januari de kamer tot 14:00 uur verlengen voor slechts € 25,00.

New Years Eve Experience kan geboekt worden met aankomst van 29 t/m 31 december.

Reserveer New Years Eve Experience

Zeayou Zeeland