Bistro 'T Zoute

Lunchen en dineren in Zoutelande

Onze bistro ligt aan de voet van de promenade, midden in het centrum van Zoutelande, in het restaurant gedeelte van Strandhotel Zoutelande.

Of u nu een hotelgast bent die na een dag sightseeing terugkeert, of een voorbijganger die geniet van een wandeling of fietstocht, u bent altijd welkom om de warme, uitnodigende sfeer van 't Zoute te komen proeven. Zowel binnen in onze gezellige bistro als buiten op ons zonnig terras, kijken we ernaar uit om u te verwelkomen.

Sea You Zeeland 02 13 Sea You Zeeland 02 11 Sea You Zeeland 02 26

Vers en lokaal

Kom en ontdek onze menukaart, met gerechten bereid uit verse, lokale ingrediënten. Of u nu verlangt naar een frisse, knapperige salade of de smaak van een perfect gegrilde steak. En als u dorst heeft, waarom trakteert u uzelf dan niet op een speciaal biertje of een goed glas wijn?

Bistro 't Zoute is de ideale tussenstop na een heerlijke dag aan het strand, een rustgevende wandeling of een avontuurlijke fietstocht. Strijk neer op ons zonovergoten terras met een koel drankje, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over Zoutelande. Of ontspan binnen, waar de sfeer altijd hartelijk en uitnodigend is.

In Bistro 't Zoute draait alles om het scheppen van mooie momenten in een gastvrije en ontspannen sfeer. Of u nu een trouwe hotelgast bent, een local die graag terugkeert naar zijn favoriete plek, of een toevallige passant die de charme van Zoutelande ontdekt, we verheugen ons op uw bezoek. Laat u onderdompelen in de authentieke Zoutelande gastvrijheid bij Bistro 't Zoute. We kunnen niet wachten om u weer te zien!

Uit eten in Zoutelande

Bistro 'T Zoute is geopend voor lunch & diner voor hotelgasten en voor gasten van "buitenaf".

Openingstijden

Bistro 't Zoute is geopend van vrijdag t/m dinsdag.

Extra openingsdagen:
woensdag 8 en donderdag 9 mei.

Contact met de Bistro

Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan contact op met de bistro.
Bistro 'T Zoute kunt u bereiken op +31 118 56 20 40 of u kunt hen een e-mail sturen.